مرکز آموزش

معرفی و نحوه رفع خطاهای خوراک RSS در وردپرس

  • wordpress rss feed error, آموزش رفع مشکل rss, rss چیست, رفع مشکل خوراک وردپرس, رفع خطای rss feed
  • 10



آیا شما نیز در RSS Feed وبسایت وردپرسی خود با خطا مواجهید؟


انواع مختلفی از خطای آر اس اس وجود دارند که می‌تواند بر اثر تغییراتی در پلاگین‌ها و با پوسته روی دهد. در این مقاله ابتدا به معرفی RSS و سپس به نحوه رفع مشکل RSS Feedها در وردپرس  می‌پردازیم.

 

RSS چیست؟

RSS مخفف Really Simple Syncication یا Rich Site Summary است که به زبان انگلیسی معمولا به عنوان Feed، RSS Feed یا News Feed یاد می‌شود. در فارسی معمولاً به آن خوراک RSS گفته می‌شود.

در سال‌های گذشته در صورتی که می‌خواستید از بروزرسانی‌های وبسایت مورد علاقه خود مطلع شوید، لازم بود مرتباً به آن سر بزنید تا مطالب و بروزرسانی‌های جدید را از دست ندهید که البته با توجه به تعداد زیاد وبسایت‌های مفید، انجام این کار به صورت مداوم کمی سخت بود. RSS این مشکل را حل کرده است. RSS به کاربران اجازه می‌دهد تا از بروزرسانی‌ها به صورت آنی مطلع شوند و وبسایت‌های مورد علاقه خود را بدون دردسر و زحمت اضافی دنبال کنند.

 

فواید RSS چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

برای استفاده از RSS و درواقع اطلاع از مطالب جدید وبسایت‌ها کافی است از یک فیدخوان یا همان خبرخوان استفاده کنید. یعنی این گونه به جای مراجعه به چندین وبسایت، کافی است آن‌ها را در فیدخوان مورد علاقه خود ثبت کنید و تنها در یک وبسایت، مطالب تجمیع شده را بدون وجود تبلیغات و مطالب اضافی مشاهده کنید. علاوه بر صرفه‌جویی در اتلاف وقت، ترافیک کمتری نیز مصرف خواهید کرد.

RSS Feed علاوه بر مطالب ذکر شده، فواید دیگری نیز دارند که برخی نیز منتقد آنند. مثلاً این امکان را به شما می‌دهند که با استفاده از روبات، مطالب را به صورت خودکار از وبسایت‌های مورد نظر برداشته و در وبسایت یا کانال خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.

از معروف‌ترین فیدخوان‌ها می‌توان به Feedly، Inoreader،  Feedreader و یا افزونه گوگل کروم RSS Feed Reader اشاره کرد. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله معرفی RSS توسط وبسایت wpbeginner مراجعه نمایید.

برای آن گروه از افرادی که قصد استفاده از RSS دارند، کافی است آدرس وبسایت را در فیدخوان اضافه کنید. در صورتی که شما مالک وبسایت هستید نیز کافی است وردپرس را نصب کنید. RSS به صورت خودکار بر روی آن نصب است و کاربرانتان می‌توانند از آن استفاده کنند.

رایج ترین خطاهای RSS Feed در وردپرس

خوراک RSS در وردپرس به فرمت XML نوشته می‌شود که یک زبان نشانه‌گذاری و حساس است. یعنی در صورت وجود اشتباهات کوچک مانند وجود یک تب اضافی، ممکن است خوراک RSS از کار بیافتد.

در نتیجه خطایی مشابه عبارت زیر پدیدار می‌شود:

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://yourdomain.com/feed
Line Number 2, Column 1:

 

بسته به مرورگری که استفاده می‎کنید، ممکن است متن خطای RSS متفاوت باشد. برای مثال علاوه بر مورد فوق ممکن است به هنگام مراجعه به خوراک RSS خود در مرورگر، با خطای زیر مواجه شوید:

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/username/yourdomain.com/wp-content/themes/twentyeighteen/functions.php:433) in /home/username/yourdomain.com/wp-includes/pluggable.php on line 1228

 

که حتی درصورتی که از پلاگین FeedBurner یا Mail Chimp و یا JetPack استفاده می‌کنید، ممکن است متن خطا متفاوت باشد.

 

دلیل بروز خطا در RSS Feed

رایج‌ترین دلیل بروز مشکل در خوراک RSS، وجود مشکلات کوچک در کدهاست. این مشکلات می‌تواند بر اثر وجود فضای خالی (Blank Space) پس از بستن تگ PHP در یک پلاگین و یا فایل Functions.php پوسته روی دهد.

برای مثال اگر اخیراً یک یا چند Code Snippet به فایل function.php پوسته یا پوسته فرزند (Child Theme) خود افزوده‌اید، حال لازم است فایل Functions.php خود را ویرایش نمایید.


دلایل دیگری نیز موجب عدم عملکرد صحیح RSS می‌شوند. در ادامه به ارائه راه حل جهت رفع مشکل می‌پردازیم:


رفع خطای RSS Feed در وردپرس به صورت دستی (بدون نصب پلاگین)

فایل Function.php واقع در پوشه نصبی تم وردپرس خود را باز کنید و مطمئن شوید Enter و Space و br اضافی در آن وجود ندارد. یعنی فایل را بررسی کنید و فضاهای اضافی و Line Breaks را از درون آن حذف کنید.

به صورت معمول، نیاز به بستن تگ PHP در انتهای فایل نیست. پس بهتر است تگ‌های بسته شده PHP را حذف نمایید.

با انجام این مورد در اکثر مواقع مشکل برطرف می‌شود. با این وجود در صورتی که مشکل RSS Feed وبسایتتان برطرف نشد، راه حل زیر را انجام دهید:

 

رفع خطای RSS Feed در وردپرس با نصب پلاگین

کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

1- مطابق با راهنمای نصب افزونه، پلاگین Fix My Feed RSS Repair را نصب و فعال نمایید.

2- وارد صفحه Tools > RSS Feed Fix شوید.

3- بر روی Fix Feed کلیک نمایید.

 

به همین سادگی. حال برای تست خبرخوان خود کافی است آن را از طریق مرورگر تست کنید و یا برای تست آن از ابزار Feed Validator استفاده نمایید.

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این مطلب متعلق به HiSupport است.
کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به وبسایت HiSupport بلامانع است.


آیا این آموزش به شما کمک کرد؟