ثبتثبت دامنه .security به صورت آنی پس از سفارش انجام میشود.
مطابق با قوانین ICANN، پس از ثبت دامنه نیاز به تایید مشخصات مالک و درواقع Whois دامنه است. لذا در صورتی که از پیش دامنهای مشابه توسط این مالک نزد ما به ثبت نرسیده باشد و ایمیل مذکور تایید نشده باشد، ایمیلی از طرف HiSupport برای مالک اصلی دامنه جهت تایید مشخصات ارسال میشود. عدم تایید این ایمیل منجر به معلق شدن این دامنه و سایر دامنههای مشابه (gTLDها) میشود. نحوهی تایید ایمیل و فعالسازی دامنههای بین المللی در این مقاله آمده است.
کاربردهای پسوند .security
امنیت و اعتماد در همهی تجارتها حرف اول را میزند پس به این طریق وبسایتهایی با پسوند .security اعتماد کاربران بیشتری را به تجارت خود جلب میکنند. از شرکتهای امنیت سایبری و امنیت اطلاعات گرفته تا شرکتهای تأمین موارد امنیتی برای منازل، میتوانند این پسوند را برای وبسایت خود انتخاب کنند. البته هر دامنهای با هر اسمی بدون هیچ حدودیتی با این پسوند قابل ثبت است. معمولاً استارتاپها نیز برای بیان این که فعالیت آنها از امنیت لازم برخوردار است از این پسوند استفاده میکنند و از این طریق نظر کاربران زیادی را به خود جلب میکنند. شرکتهای بزرگی از جمله ebay و amazon نیز از با این پسوند، میزان امینت وبسایت و فعالیتهای خود را به اطلاع کاربران میرسانند. پسوند .security در تاریخ 26 شهریور سال 1394 به عرضهی جهانی رسید و تاکنون شرکتها و افراد زیادی وبسایتهای خود را با این پسوند به ثبت رساندهاند.
انتقال
مطابق با قوانین ICANN، سیاستگذار دامنه در جهان، پروسه انتقال دامنه با پسوند .security مطابق با پروسه انتقال سایر دامنهها با پسوندهای عمومی (gTLD) است. بنابراین مطابق با این لینک میتوانید دامنه را انتقال دهید. قوانین ICANN در خصوص انتقال دامنه با پسوندهای عمومی به شرح زیر است:
1- دامنه نبایستی قفل باشد. جهت بررسی این موضوع میتوانید Whois دامنه را بررسی نمایید. چنانچه در مقابل وضعیت یا همان Status دامنه عبارت clientTransferProhibited یا serverTransferProhibited نوشته شده باشد، دامنه قفل میباشد و لازم است از شرکت مبدا بخواهید تا آن را باز کند.
2- جهت انتقال نیاز به کد انتقال میباشد. به کد انتقال Authorization Code و یا EPP Key نیز میگویند. رجیسترار فعلی میتواند کد انتقال را به شما ارائه دهد.
3- جهت انتقال، ایمیلی به مالک و Administrative Contact دامنه ارسال میشود. یکی از این دو نفر (که ممکن است هر دو مورد به نام یک شخص باشد) لازم است این ایمیل را تایید کنند تا عملیات انتقال دامنه آغاز شود. چنانچه ایمیل طی 14 روز تایید نشود، انتقال دامنه انجام نخواهد شد.
4- از زمانی که ایمیل انتقال تایید میشود، مالک جدید 5 روز مهلت دارد تا درخواست انتقال دامنه را تایید و یا رد کند. چنانچه انتقال دهنده طی این 5 روز ایمیل را تایید کند، انتقال دامنه در روز 6ام پس از شروع انتقال و درواقع بعد از تایید ایمیلها تکمیل میشود.
سایر نکات مهم در مورد انتقال gTLDها
- پس از انتقال دامنه، یک سال به تاریخ انقضای آن افزوده میشود. لذا مبلغی که بابت انتقال دامنه اخذ میشود، جهت شارژ یکساله و در واقع تمدید دامنه صرف میشود.
- پس از انتقال، دامنه به مدت 60 روز (توسط Registry) قفل میشود و در نتیجه امکان انتقال مجدد آن به رجیسترار دیگر تا 60 روز مقدور نمیباشد.
- جهت بررسی و اطلاع از وضعیت انتقال دامنه، کنسل کردن عملیات انتقال و یا درخواست مجدد انتقال دامنه (پس از لغو آن)، کافی است به ما اطلاع دهید تا کارشناسان بخش دامنه در کوتاهترین زمان ممکن درخواست شما را بررسی و اقدامات لازم را انجام دهند.
- امکان بررسی ایمیل انتقال دامنه و یا ارسال مجدد آن (FOA e-mail) در صورت نیاز مقدور میباشد.
بله
با استفاده از کد انتقال و تایید ایمیل
حداکثر 19 روز (توضیحات در بالا)
تجارت (تغییر مالکیت دامنه)
کافی است مطابق با این مقاله درخواست تغییر مالکیت دامنه را ثبت نمایید. پس از آن ایمیلی برای هر دو مالک فعلی و جدید ارسال میشود که بعد از تایید آن، مالکیت دامنه و در واقع مشخصات Whois دامنه تغییر مییابد.
بروزرسانی
امکان تغییر DNSها به صورت آنی از طریق ناحیه کاربری مقدور میباشد. همچنین جهت اعمال تغییر در مشخصات مالک دامنه یعنی تغییر مشخصات Whois دامنه کافی است از طریق ارسال درخواست پشتیبانی (تیکت) به ما اطلاع دهید. این مورد در کوتاهترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
چنانچه در انجام عمل بروزرسانی و تغییر مشخصات، ایمیل مالک دامنه نیز تغییر کند، رجیسترار ملزم به تایید مشخصات و ایمیل جدید است. این بدان معناست که چنانچه آدرس ایمیل جدید از پیش تایید نشده باشد، رجیسترار مجددا ایمیلی به آن ارسال میکند که لازم است تایید شود. چنانچه این ایمیل توسط مالک دامنه بررسی و تایید نشود، تمامی دامنههای gTLD دیگری که با این ایمیل ثبت شدهاند (مانند .com و .net) معلق خواهند شد. لذا پس از تغییر ایمیل دامنه لازم است ایمیلی که از طرف رجیسترار ارسال میشود در اسرع وقت تایید گردد.
حذف
حذف دامنه به صورت آنی انجام میشود.
پس از حذف دامنه، وضعیت آن به مدت 30 روز به صورت قرنطینه در میآید. طی این مدت امکان فعالسازی مجدد دامنه وجود دارد؛ البته با هزینهی حدودی 10 برابر بیشتر. وضعیت یا Status قرنطینه در Whois به سه صورت نمایش داده میشود:
"Redemption Period"
"Quarantine"
"Pending delete restorable"
پس از این 30 روز وضعیت دامنه به pendingDelete تغییر میکند و پس از 5 روز دامنه آزاد میشود و امکان ثبت مجدد آن برای عموم فراهم میشود. طی این 5 روز امکان فعالسازی و تمدید دامنه وجود ندارد. همچنین امکان ارائه زمان مشخص در خصوص آزاد شدن مقدور نمیباشد.
فعالسازی مجدد (Restore دامنه)
چنانچه تا 45 روز پس از تاریخ انقضا دامنه تمدید نشود، به مدت 30 روز امکان Restore آن فراهم میشود. در واقع عمل Restore دامنه که گاهی به آن Reactivation نیز میگویند، زمانی اتفاق میافتد که امکان تمدید دامنه به صورت عادی و با هزینهی معمول تمدید مقدور نباشد و لازم است جهت احیاء دامنه هزینهای تا حدود 10 برابر مبلغ عادی ثبت یا تمدید ارائه شود.اطلاعات دامنه
تمامی قوانین و سیاستها در وبسایت رجیستری ثبت شده است.قوانین دامنه پرمیوم: هزینه تمدید سالیانه این دامنهها برابر هزینه ثبتشان است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این مطلب متعلق به HiSupport است. کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به وبسایت HiSupport بلامانع است.
ثبت دامنه .center و دیگر دامنه های رجیستری Donuts تنها با مشخصات غیر ایرانی امکانپذیر است. جهت...
ثبت دامنه .tech تنها با مشخصات غیر ایرانی امکانپذیر است. جهت ثبت دامنه با پسوند .tech ، در...
ثبت دامنه .feedback تنها با مشخصات غیر ایرانی امکانپذیر است. جهت ثبت دامنه با پسوند .feedback،...
ثبت دامنه .space تنها با مشخصات غیر ایرانی امکانپذیر است. جهت ثبت دامنه با پسوند .space، در...
ثبت دامنه .xyz تنها با مشخصات غیر ایرانی امکانپذیر است. جهت ثبت دامنه با پسوند .xyz، در مرحلهی...
شروع قیمت از 278000 تومان
شروع قیمت از 368000 تومان
شروع قیمت از 348000 تومان