روش های نگهداری ایمیل در OutLook و سرور با استفاده از POP3

در حالت معمول، در هنگام استفاده از OutLook، ایمیل های دریافتی تا 14 روز علاوه بر OutLook در سرور و وبمیل نیز نگهداری می شوند اما پس از 14 روز، از سرور حذف شده و تنها در OutLook قابل مشاهده و دسترسی هستند.

تغییرات زیر در این بخش قابل انجام هستند:

افزایش یا کاهش زمان حذف ایمیل ها از سرور
با این اقدام می توانید تنظیم کنید ایمیل های دریافتی پس از مدت زمانی مشخص از سرور حذف شوند و تنها در OutLook باقی بمانند.

1- در OutLook به منو Files مراجعه و از بخش Account Information ایمیل اکانت مورد نظر را که قبلا به OutLook متصل کرده اید، انتخاب کنید.
2- گزینه Account Settings را انتخاب کنید.
3- در صفحه جدید ایمیل اکانت را انتخاب و سس دکمه Change را برگزینید.
4- More Settings را انتخاب و به تب Advanced مراجعه کنید.
5- در بخش Delivery اطمینان حاصل کنید گزینه Leave a copy of the message on the server فعال و گزینه Remove from server when deleted from “Deleted Item” غیر فعال باشد.
6- گزینه Remove from server after را فعال و تعداد روز مورد نظر را در آن وارد و تنظیمات را ذخیره کنید.

غیر فعال کردن نگهداری ایمیل در سرور
با این اقدام، ایمیل های دریافتی تنها در OutLook خواهند بود. بنابراین امکان دسترسی به ایمیل ها از طریق سرور یا وبمیل وجود ندارد.

1- در OutLook به منو Files مراجعه و از بخش Account Information ایمیل اکانت مورد نظر را که قبل به OutLook متصل کرده اید، انتخاب کنید.
2- گزینه Account Settings را انتخاب کنید.
3- در صفحه جدید ایمیل اکانت را انتخاب و سس دکمه Change را برگزینید.
4- More Settings را انتخاب و به تب Advanced مراجعه کنید.
5- در بخش Delivery گزینه Leave a copy of the message on the server را غیر فعال و تنظیمات را ذخیره کنید.

همگام سازی ایمیل ها با OutLook
با این تنظیم ایمیل ها همواره در سرور باقی می مانند و تنها زمانی حذف می شوند که شما از طریق OutLook اقدام به حذف آن ها کنید.

1- در OutLook به منو Files مراجعه و از بخش Account Information ایمیل اکانت مورد نظر را که قبل به OutLook متصل کرده اید، انتخاب کنید.
2- گزینه Account Settings را انتخاب کنید.
3- در صفحه جدید ایمیل اکانت را انتخاب و سس دکمه Change را برگزینید.
4- More Settings را انتخاب و به تب Advanced مراجعه کنید.
5- در بخش Delivery اطمینان حاصل کنید گزینه Leave a copy of the message on the server فعال و گزینه Remove from server after غیر فعال باشد.
6- گزینه Remove from server when deleted from “Deleted Item را فعال و تنظیمات را ذخیره کنید.

  • 4 کاربر این را مفید دانستند

تمامی حقوق مادی و معنوی این مطلب متعلق به HiSupport است.
کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به وبسایت HiSupport بلامانع است.

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟
مقالات مرتبط

  • هاست لینوکس

    • هاست لینوکس پنل cPanel
    • هاست لینوکس پردازنده و رم قدرتمند
    • هاست لینوکس هارد دیسک NVMe قدرتمند
    • هاست لینوکس گواهینامه SSL رایگان!
    • هاست لینوکس مجهز به Laravel و Redis

    شروع قیمت از 198000 تومان

    بررسی و خرید

  • هاست ویندوز

    • هاست ویندوز پنل Plesk Obsidian
    • هاست ویندوز پردازنده و رم قدرتمند
    • هاست ویندوز هارد دیسک NVMe با تکنولوژی RAID
    • هویندوز گواهینامه SSL رایگان!
    • هاست ویندوز مجهز به Node.js و ASP.NetCore

    شروع قیمت از 258000 تومان

    بررسی و خرید

  • سرور مجازی

    • سرور مجازی مجهز به کنترل پنل اختصاصی
    • سرور مجازی پردازنده و رم قدرتمند
    • سرور مجازی هارد دیسک NVMe پر سرعت
    • سرور مجازی ترافیک نامحدود
    • سرور مجازی قدرتمند با تکنولوژی KVM

    شروع قیمت از 138000 تومان

    بررسی و خرید